Dans, bygg och trädgård i rutan

4:53 min

Nya avsnitt av Mad men kommer den här veckan, men höjdpunkten för många den här helgen är kanske ändå Let's Dance. Förutom det tipsar Erika även om Bygglov och Trädgårdsonsdag bland annat.

Let’s dance - TV4 fredag 20.00

Nu är det dags för en ny säsong av "Let's dance". De som tävlar i år är Pernilla Wahlgren, Anton Hysén, Camilla Henemark, Marcus Schenkenberg, Camilla Läckberg, Pär-Ola Nyström (från ”Bonde söker fru”), Helena Paparizou, Bengt Fritiofson, Anders Timell och Molly Nutley. Programledare är Jessica Almenäs och David Hellenius.

Mad men - Kanal 9 söndag 22.00

Den femte säsongen av "Mad men" börjar med ett dubbelavsnitt, som sänds bara en vecka efter USA-premiären.

Betnér direkt - Kanal 5 måndag 21.55

Komikern Magnus Betnér får en egen, direktsänd, pratshow i Kanal 5. Han bjuder in fyra gäster till varje program och ska diskutera ämnen som han tycker är angelägna.

Bygglov - TV4 onsdag 20.00

"Bygglov" är tillbaka med sin åttonde säsong.  I tio nya avsnitt kommer Matte Carlsson, Mija Kinning och Willy Björkman att resa runt i Sverige och hjälpa till.

 Trädgårdsonsdag - SVT2 onsdag 20.00

Pernilla Månsson Colt är tillbaka i sin trädgård. Programmet har bytt sändningsdag, så programmet som tidigare hette ”Trädgårdsfredag” heter nu "Trädgårdsonsdag". Pernilla är kvar i samma trädgård som förra året – då fokuserade de på trädgården på husets baksida, nu är det framsidan som ska rensas upp och snyggas till.