Tv-tipset

Värmländska mästare i rutan

6:21 min

Sedan sist har Erika hunnit vara på tv-mässa i Frankrike där hon bland annat fick se ett finskt program där kändisar masserar folk som får gissa vilken kändis de blir masserad av. Det är dock ingenting hon tror kommer slå i Sverige och tipsar därför om de bästa tv-programmen i Sverige den här veckan. Bland annat blir det nya trädgårds- och inredningsprogram och det är premiär för Mästarnas mästare där två värmlänningar tävlar: Håkan Loob och Jörgen Jönsson.

New Girl - TV4 fredag 21.30
En ny amerikansk sitcom om en tjej som flyttar in i en lägenhet som bebos av tre killar. Killarna är lite tveksamma till att dela lägenhet med en tjej. Huvudrollen som Jess spelas av Zoey Deschanel.

Mästarnas mästare - SVT1 söndag 20.00
En ny säsong av "Mästarnas mästare" börjar. Nytt för i år är att deltagarna har delats in i två grupper, med sex deltagare i varje grupp. Två personer från varje grupp går vidare till semifinal. Årets deltagare: Grupp 1: Linda Haglund, Håkan Loob, Magnus Wislander, Annichen Kringstad, Gunnar Larsson och Anna LeMoine. Grupp 2: Jörgen Jönsson, Pernilla Wiberg, Stefan Schwarz, Victoria Sandell-Svensson, Anders Järryd och Susanne Ljungskog. 

Titanic - SVT1 söndag 21.30
Seriestart för en brittisk miniserie i fyra delar, om Titanic och många av passagerarna ombord. Serien är skapad av Julian Fellowes, som också ligger bakom "Downton Abbey". Serien fokuserar på de olika karaktärerna och deras relationer. 

Hjälp, vi flyttar ihop - SVT1 måndag 20.00
Ett nytt inredningsprogram som leds av Ylva Hällen och Jon Eliasson. Personer som ska flytta ihop får hjälp att samsas i den nya bostaden.

Trädgårdsdrömmar - TV4 måndag 20.00
Ett nytt trädgårdsprogram med Linda Lindorrf. Tillsammans med trädgårdsdesignern Ylva Landerholm och snickaren Björn Starrin tar Linda sig an tråkiga utemiljöer – och gör dem snyggare. I första avsnittet åker trion till en förskola, där de ska förvandla en tråkig gård till en spännande lekplats.