Tv-tipset

Valborgsfirande och kniven mot strupen

5:29 min

Det är lite av en mellantid i tv-tablån just nu enligt Erika, mellan vinter- och sommarsatsningar. Men självklart har hon massa bra tips trots det: Valborgsfirande på SVT, Humorgala på TV4 och Kniven mot strupen på TV3 bland annat.

Valborg - SVT1 måndag 20.00
Vill man inte stå ute och frysa kan man sitta inne och titta på valborgsfirandet i SVT. Programmet leds av Henrik Kruusval, som tillsammans med Claes Eriksson, Victoria Tolstoy, Stefan Andersson och Agneta Sjödin välkomnar våren.

Humorgalan - TV4 tisdag 20.00
Humor med ett gott syfte. Det blir det mycket av när TV4, för tionde året i rad, arrangerar "Humorgalan" i samarbete med Unicef. Själva galan leds av David Hellenius, Eva Röse, Mark Levengood och Liza Marklund. Under kvällen varvas reportage från Unicefs arbete runt om i världen med humorinslag och artistframträdanden med bland andra Loreen, Sanna Nielsen och Soundtrack of Our Lives.

Fashion - SVT2 onsdag 20.30
En ny säsong av modemagasinet drar igång och nu kommer varje program att gästas av en känd svensk person, som berättar om sitt modeintresse kopplat till en särskild stad. Först ut är skådespelaren, och modellen, Andreas Wilson som berättar om sina modeminnen från New York.

Kniven mot strupen - TV3 onsdag 21.00
Alexander Nilson är tillbaka med en ny säsong av programmet där han reser Sverige runt med uppdraget att rädda restauranger i kris.