Tv-tipset

Skådisar, hockey och partiledare

5:13 min

Som vanligt är det en otrolig bredd i det Erika tipsar om i tv-väg. Allt från hockey-vm till partiledardebatt och skådisar. Bland annat handlar det om "Dom kallar oss skådisar" där Tomas von Brömssen är första huvudperson.

Ishockey-VM - TV4 fredag 20.00
TV4 storsatsar och sänder många matcher i huvudkanalen TV4. Fredag kväll spelar Sverige sin första gruppspelsmatch, mot Norge. Det här betyder ju också att ”Let’s dance” kommer att visas på torsdagar under två veckor, i går och nästa vecka.

Roslings värld - SVT2 imorgon 18.00
Hans Rosling, professor i folkhälsa, har gjort succé över hela världen med sina föreläsningar om hur världen hela tiden blir bättre och bättre. Nu finns en ny chans att se en välgjord dokumentär om honom. Passa på att se den, om du inte redan har gjort det!

Agenda: Partiledardebatt - SVT2 söndag 20.00
Alla partiledare för riksdagens åtta partier möts i en direktsänd tv-debatt. Debatten leds av Camilla Kvartoft och Mats Knutson.

Student 92… men sen då? - SVT1 tisdag 20.00
En dokumentärserie där man får följa personer som tog studenten 1992. Fyra avsnitt, där man följer personerna från 1997 fram till i dag. 

Dom kallar oss skådisar - SVT1 onsdag 21.00
På onsdag drar en ny omgång av ”Dom kallar oss skådisar” igång i SVT1, klockan 21.00. Först ut den här gången är Tomas von Brömssen. Innan sommaren kommer vi också att kunna följa skådisarna Olle Sarri, Eva Röse och Lo Kauppi.