Morgonen

Nu sänder vi från Sölvesborg

Idag har Morgonen flyttat ut på stan. Vi sänder från ett konditori vid Stortorget i Sölvesborg. Under morgonen pratar vi bland annat med mjällbyspelarna Mattias Asper och Patrik ”Bagarn” Rosengren. Dessutom blir det livemusik med Erika Hansson.

Vi börjar Morgonen med att göra ett besök backstage inne på bageriet för att se vad som händer där. Därefter tar Morgonen emot sin första gäst i form av Ann-Louise Bolin, handelsutvecklare i Sölvesborg kommun, som kommer berätta om kommande satsningar i kommunen.

Även Helen Gåner, miljösamordnare i Sölvesborgs kommun, kommer och berättar om vad som hänt med fladdermössen som invaderade en husvägg i höstas. Har de kommit tillbaka eller var håller de hus?

Mjällbyspelarna Mattias Asper och Patrik ”Bagarn” Rosengren kommer också på besök. Då tar vi bland annat reda på varifrån de har fått sina smeknamn Bommen och Bagarn.

Under morgonen kommer även Erika Hansson att bjuda på livemusik, däribland den nya låten som hon gjort ihop med Caj Karlsson och Johan Glössner.

Kom hit och gör oss sällskap. Ta med din alldeles egna, speciella kaffekopp så bjuder vi på kaffe, samtidigt som du har möjlighet att vinna pris för Sölvesborgs mest unika kaffekopp!