Arga snickare och nationaldagsfirande

5:41 min

Trots att sommaren (åtminstone enligt almanackan) är här så finns det massa bra att se på tv. Den närmsta veckan kommer du bland annat kunna se på en brittisk dramaserie om en barnmorska från förr, nationaldagsfirande med Kattis Ahlström och gå bakom kulisserna på Arga snickaren.

Let’s dance-final - TV4 fredag 20.00
I kväll är det dags för final i Let’s dance. Det står mellan Molly Sandén och Anton Hysén, de två yngsta deltagarna i årets starfält (17 respektive 21 år). 

Barnmorskan i East End - SVT1 söndag 21.00
Serien utspelar sig i London under slutet av 1950-talet och i centrum står Jenny, en nyutexaminerad barnmorska som får jobb i en av Londons risigare stadsdelar. Serien bygger på memoarer skrivna av Jennifer Worth.

Desperate housewives - Kanal 5 tisdag 21.00
Det allra sista avsnittet. Eter åtta säsonger ska vi få veta hur sagan slutar. En del ansikten från förr dyker upp igen, bland annat Mary Alice och Katherine. 

Nationaldagen - SVT1 onsdag 20.00
Nationaldagen firas i SVT. Sändningen från Skansen leds av Kattis Ahlström och på scenen står bland annat Loa Falkman, Louise Hoffsten och Sonja Aldén. 

Arga snickaren – bakom kulisserna - Kanal 5 onsdag 20.00
På onsdag får man en chans att följa med bakom kulisserna på ”Arga snickaren". Är Anders Öfvergård verkligen så arg som han verkar?