Gränna

Flinck fick lämna allsångsscenen

1:55 min

Skandalscener utspelades igår kväll på Allsången i Gränna Hamn. Torsten Flinck höll en osammanhängande monolog helt utanför planerna. Han avbröts av programledaren och försvann innan han sjungit klart.

– Torsten Flinck mådde inte riktigt bra och pratade om saker på scenen som inte riktigt känns passande. Så jag, Peje Johansson och arrangören tog beslutet att avbryta honom. Vi tänkte att det här är inget vi vill visa upp på scenen. Även för hans egen skull så känns det som att man inte ska visa upp en artist i det skicket, säger Calle Wisborg, producent för Allsången i Gränna hamn.

Allsången drog i gång med solsken och bra drag. Men när Torsten Flinck äntrade scenen gick det snett. Efter att han sjungit "En dans på knivens egg" fick han några frågor av programledare Peje Johansson och därefter började han hålla en monolog. Något som var helt oplanerat. Torsten Flinck pratade, bitvis osammanhängande, och berättade bland annat om sitt drogmissbruk. Efter att det gått 15 minuter beslutade man att avbryta honom.

– Då blev han vansinnig, och sa att han skulle åka därifrån och jag kände att det kanske är bäst eftersom han mådde som han mådde, säger Calle Wisborg. Allsången i Gränna hamn arrangeras av föreningen "Fest i grevskapet". Hans Lugn som är ordförande var besviken på Torsten Flinck.

– Jag är ledsen för att det blev som det blev, men det låg inte i vår makt att lösa på något annat sätt än det som blev nu, säger Hans Lugn.