Fanbilder med Arvingarna, Kindbergs, Streaplers, Thorleifs, Elisa's och Thomas Deutgen - Dansbandsveckan i Malung

Casper, Lasseman, Tommy och Kim - Arvingarna är aktuell med nya singeln Semester och även om det regnade en del vid fototillfället smittade "semesterkänslan" av sig på alla som höll om grabbarna i Arvingarna i SR-tältet.

Samma varma känsla fick fansen när högaktuella Elisa's dök upp. Elisa Lindström som synts på både omslag och dansprogram under hela veckan bjöd på ett stort leende och Markus Frykén, Daniel Wallin, Petter Fereman och Robert Lundh var inte sämre dom! Elisa själv var ju såklart extra glad eftersom hon kvällen innan vunnit Guldklaven för årets sångerska!

Jocke Ekelund, Ola Jonsson, Conny Falk och Henrik Svensson i Kindbergs spelade parallellt med Arvingarna på bana 3 på måndagen, men innan dess tog de en sväng förbi SR-tältet. Kindbergs, eller Kindbärs som det kanske heter, var på strålande humör när fansen kom förbi. 

Streaplers var på gott humör när de dök upp i SR-tältet för att fotas. Anders Larsson i bandet hade nämligen vunnit Årets Musiker på Guldklaven kvällen innan! Håkan Liljeblad, Kjetil Granli, Kenny Samuelsson och Henrik Uhlin var mäkta stolta över sin bandkollega. 

Eftersom det omåttligt populära bandet Thorleifs är mitt uppe i sin farvälturné var det många fans som samlats kring tältet för att få en sista bild med Thorleif Thorstensson, Bosse Thyrén, Jörgen Löfstedt, Kim Lindahl och Magnus Håkasson. 

P4 Dans egen Thomas Deutgen, är aktuell med boken om Lasse Stefanz och självklart som Guldklavens programledare. Många inbitna dansbandsälskare passade på att fotas med Thomas och ställa frågor om dansband. 

Hitta fler bilder på P4 Dans