Adam Eriksson och Korab Bakraqi klara för Ljungskile i sista sekunden

1:06 min

Skadedrabbade Ljungskile SK har gjort klart med både mittbacken Adam Eriksson,24, som närmast kommer från Kinna IF i divison 3 men som bland annat tidigare spelat för Öis i allsvenskan, samt tjugoåriga offensiva vapnet Korab Bakraqi från Gunnilse IS. 

LSK:s sportchef Lennart Göransson kunde under torsdagen glädja sig åt att Kinna IF:s Adam Eriksson skrev på för resten av säsongen.

Till P4 Väst sa då Adam Eriksson att kommer att vara aktuell för spel redan i Ljungskiles match mot Landskrona på söndagen.

Men Lennart Göransson var inte klar där. Han gick in i en kamp mot klockan. 18:00 var posthämtningen och innan det skulle han vara tvungen att posta övergångspapprena till fotbollsförbundet för att Eriksson skulle kunna få spela under helgen. Men innan postningen åkte Göransson hem till Gunnilses offensiva kraft Korab Bakraqi, som tidigare spelat i IFK Göteborg och Qviding FIF, för att kunna skicka ett ännu tjockare kuvert. 

Sju minuter i sex skickades också paketet och på kontrakten återfanns både Adam Erikssons och Korab Bakraqis signaturer.