Chatta på måndag!

Det blev seger till slut även mot Modo för Luleå Hockey i gårdagens träningsmatch, fast först efter straffar. Om det var för att det, till skillnad från ET-matcherna, inte handlade om några poäng som matchen aldrig riktigt tände till är oklart. Eller om det helt enkelt blir tajtare mot elitseriemotstånd. Förmodligen en kombination.

Men arrangören fixade dramatik ändå genom att bjuda på en brandövning med tre minuter kvar av andra perioden. Med rökeffekter som åtminstone lurade delar av publiken att det var på riktigt. Innovativt, men kanske onödigt att skapa panik i onödan... Hallen utrymdes i alla fall på fyra minuter och klubben var nöjd med övningen.

På isen bjöds också på en del fina individuella prestationer. Särskilt av Linus Klasen som kommer bli en attraktion i vinter.

Luleå reser i dag till Tyskland för ET-match mot Hamburg i morgon. På måndag kan du chatta med Anton Hedman (och förhoppningsvis någon fler) inför elitseriestarten här på sverigesradio.se/norrbotten. Chatten startar klockan 14, men du kan skicka frågor redan nu 

/ André Pettersson, sportansvarig, hockeyreporter och webbredaktör P4 Norrbotten