Bandy

Seger efter fyra hörnmål av Vänersborg

2:19 min

Vänersborg vann med 4-3 mot GAIS. IFK gjorde alla målen på hörnor, Martin Röing gjorde två av målen. GAIS missade en straff och Vänersborg hade marginalerna på sin sida i en jämn match.

- Jag tycker vi följer vår matchplan, hur vi som lag uppträder. Det är jätteskönt, säger Martin Röing

GAIS tog ledning efter 23 minuter Erik Sundin sköt från långt håll mellan benen på Gabriel Bridholm i IFKs mål. Martin Röing kvitterade på hörna i 30:e minuten. Andreas Eriksson fick en drömträff på hörna och IFK tog ledningen i 54:e minuten. GAIS kvitterade genom Erik Claesson och två minuter senare gjorde Christofer Fagerström 3-2 på hörna, tredje hörnmålet för IFK. Erik Claesson missade en straff för GAIS. Martin Röing gjorde Vänersborgs fjärde hörnmål och ledning med 4-2. GAIS reducerade 40 sekunder senare genom Olle Sundin.

Båda lagen hade var sitt skott i ribban. IFK hade en hel del chanser men är fortfarande ineffektiva i det offensiva spelet. Utan avstängde Joakim Hedqvist, så avgjorde IFK matchen med fyra hörnmål.
- Vi hade också rätt så många chanser, men det är klart GAIS hade sina i slutet så känns det väl att oj vad nära dom var, men vi har nog så många chanser som GAIS, tycker Röing.