Cha-Am

"I går sålde Tack bilen"

Hej, god morgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er !

Att solen lyser från en klar himmel är självklart nu vid denna årstid, men normalt ej så varmt som nu. Ja hela världens klimat har förändrats.

Var igår på sjukhuset i Hua Hin, träffade den doktor jag har där, en kvinna i 40-års åldern, hon var verkligt orolig för mina njurar och jag hade låga blodvärden, högt blodtryck..

Jag sa att jag kände mig ok och det kunde hon ej fatta, normalt skulle jag vara riktigt trött. Ja Ni ska tro det blir skönt komma hem till Sverige igen och få en riktig undersökning där.. Tack tog blodtrycket och då var det lågt hos henne?

Har aldrig tidigare haft problem med detta, nej nej sjukhuset läkarna är ej som hemma, jo om man åker till Bangkok internationella är det säkert t o m bättre än hemma, men då får man räkna med 25.000 sv.kr bara för en undersökning, förhoppningsvis är vi hemma snart.

Vi har idag igen problem med internet som kommer går, de lägger nya avloppsrör utanför huset och en kilometer härifrån, folk säger detta har aldrig hänt innan, men det ställer till problem med el, internet. Jag skulle svarat Er mina vänner men det är nästan omöjligt, skriver jag något så helt plötsligt stoppar internet, har nu suttit 2 timmar för att få fram detta meddelande.

Idag på morgonen kom Gunnar och de underbara vännerna från Oxölusund och hälsade på tänk att de glömmer inte gamla tanten, vet ej hur länge de stannar denna gången, men normalt 4 veckor.

Ingolf är nästan bra nu så nu hoppas vi på ej fler sjukdomsbekymmer, mina är nog en bagatell?

Vi hittade i går kväll ägarna till den hund på 1 år som valt stanna här, vi lämnade honom och tänkte det var skönt han fann sin hemma bostad, men tro mig eller ej, efter 3 timmar stod han utanför grinden gnällde ville bara in, Tack sa jag skulle låta honom vara men kunde ej höra honom gnälla så och då hör jag ändå riktigt dåligt efter förkylningen. Nästa vecka tid hos en öronspecialist.

Jag kan bara säga tack mina kära vänner för alla trevliga svar, fungerar  internet ok senare under dagen skriver jag till Er alla.

Ja idag blir vi själva jag Ingolf och hundarna, men det skall nog gå också även om Tack har skämt bort oss alla, vi behöver aldrig tänka på något, kanske skönt börja göra det igen.

I går sålde faktiskt Tack bilen, hon verkar så säker på få visum,inte blev det många kronor, men bilen var ju gammal nu, Ingolf köpte den när han kom till Thailand,Men den var i verkligt gott skick.

Oj vad flygbiljetterna har rusat i höjden från Bangkok till Köpenhamn med Thai Airway, från Sverige är det bara halva priset, kan ej fatta detta, det är ju ett Thailändskt bolag, borde vara billigare härifrån, den dag vi tänker åka hem kostar det 165.000 bth, mycket pengar för en enkelresa.

Skall nu gå ut kapa lite på vissa träd som växt i höjden, tur Tack ej ser att jag tar stegen.

Oj, ser att det återigen kommit snö på många håll och läser också tråkiga nyheter om olyckor med dödsfall på vägarna.

Idag blir det kalops tyvärr har vi glömt köpa rödbetor, finns bara i Hua Hin,men det går ändå.

Ja mina kära vänner ha det nu bra därhemma var rädda om Er, njut av denna dag så hörs vi i morgon igen.

Intresserad om rapporter om vädret, hoppas Ni säger snön börjar försvinna, inte långt tills vi kommer hem.

Tusentals kramar till Er mina riktiga vänner

Er Eva