Förmiddag

Lotta jobbar som auraförmedlare

2:04 min

Lotta Sjöberg är företagaren som jobbar som hudterapeaut, make-upartist, auraförmedlare och soalcoach, med mera. I Förmiddag berättade hon bland annat hur en auratransformation går till.

Vi har lärt känna henne som P4 Sörmlands skönhetsexpert, men det handlar lika mycket om skönhet på insidan som på utsidan, menar Lotta Sjöberg.

När Lotta Sjöberg sminkade för en musikvideo såg sångerskan annorlunda ut från dag till dag, trots att Lotta sminkade likadant. Då förstod Lotta hur mycket insidan betyder för vår skönhet och utstrålning.

Lotta jobbar också som auraförmedlare och soalcoach.

Vad är auratransformation?

– Det är en form av healing-behandling. Du får ett starkare energifält. Intuitionen och handlingskraften blir ett. Det ger kraft att göra någonting åt sin vardag, berättar Lotta Sjöberg.

Behandlingen är lång och tar två och en halv, till tre timmar.

Coachingtips från Lotta Sjöberg:

Är du redo för förändring?

1. Fundera en stund över vart du befinner dig i det området i ditt liv som du önskar förändra, till exempel hälsa, Jobb och relationer. Titta sedan på om det är litet steg eller flera jättekliv mellan var du befinner dig och där du vill vara.

2. Besluta dig sedan för ETT område och våga ta det första steget i den riktningen du önskar att du vore. "Du behöver inte se hela trappan bara ta det första steget..."

All lycka önskar jag er på er väg!