Fotboll

Kick off med drömmar av guld

3:26 min

Kalmar FF´s kick off i Kalmarsalen blev en välbesökt tillställning under onsdagskvällen. Spelare, ledare, mål och visioner om säsongen 2013 presenterades. Att det fanns framtidstro gick inte att ta miste på.

Nostalgi
Inledningen på Kalmar FF´s kick off började med hög musik och ett bildkollage på alla gamla profiler som spelat i Kalmar FF, och så Henrik Rydström såklart som fick vara med.

Truppen
Spelarpresentationen började med ledarstaben. Tränaren Nanne Berstrand var som vanligt på skämthumör och föklarade att den nya energin på planen berodde på att han äter väldigt mycket apelsiner nu för tiden. På så sätt orkar han ge mer energi åt laget.

Näst på tur var målvakterna där tyvärr Etrit Berisha saknades pga läkarundesökning av den skada han drog på sig i landslagsmatchen med Albanien. Sedan kom det nio man starka försvaret upp på  scenen som skall kämpa om de fyra platserna på planen.

Sedan var det dax för mittfältet med Ismael som ses av många som Henrik Rydströms efterträdare att äntra scenen. Det kändes som Henrik hade en liten tillbakadragen roll denna afton.

Daniel Mendes i anfallet var nöjd och glad över de nya brassarna i laget så han får prata lite modersmål.  

Drömar av guld
Kalmar FF´s ordförande Anders Nyblom pratade om drömmar, visioner och längtan att vilja hämta hem pokalen från Borås, till mångas jubel.

Efter presentationen miglades det i foaljén med spelare och ledare. En lyckad och trevlig afton enligt besökarna.