Fotboll

Skiljebo tänker inte byta tränare

1:21 min

Jumbon i fotbollens division 2, Skiljebo SK, har i nuläget inga planer på att byta tränare trots att Hans "Hansken" Johansson ställde sin plats till förfogande i gårdagens sändning i P4 Västmanland.

Skiljebo SK tillhörde favoriterna i fobollens division 2 inför säsongen. Men efter sju omgångar ligger laget sist i tabellen med endast fyra poäng.

Igår i bottenmötet mot Sollentuna hemma på Hamre blev det ytterligare en förlust (0-3) och efter matchen tyckte Skiljebos tränare Hans "Hansken" Johansson att det var dags att byta ut honom.

– Det är bara att byta tränare, jag kan ju tydligen inte få spelarna att prestera, sa Hans Johansson efter matchen.

Däremot så hade han inga planer på att själv ta beslutet att hoppa av.

– Nej, det har jag inte utan det får klubben avgöra naturligtvis.

Christer Fredriksson i Skiljebos seniorsektion säger att de blev "paffa" över Hans Johanssons kommentar, men klubben har inte i nuläget några planer på att byta tränare.

– Vi vet att han är en impulsiv person och att han inte är nöjd med resultaten och att uttalandet kom i besvikelsen direkt efter matchen, säger Christer Fredriksson.

Skiljebo som hamnat i ett prekärt läge som jumbo och har en tuff utmaning framför sig. Dessutom väntar härnäst Huddinge och Akropolis, seriens båda topplag.

Men Christer Fredriksson tror att det vänder.

– Vi tror på Hansken och hans assisterande tränare Johan Svensson och att de kommer få igång vårt talagnfulla lag, säger han till P4 Västmanland.