Polisen knackar dörr i hopp om att få mer information om det misstänkta mordet i Trollhättan

1:04 min

Polisen misstänker mord alternativt dråp i Trollhättan efter att det kom in ett larm vid lunchtid igår eftermiddag om blodspår i en trappuppgång i området Dannebacken vilket ledde till ett stort polispådrag.

Polisens insatsstyrka skickades till lägenheten, men kom ut tomhänt. Styrkan fann ingen kropp i lägenheten och vad de hittade i lägenheten vill inte Joakim Hansson, vid polisens länskommunikationscentral, gå in på.

Polisen fick larmet vid lunchtid på söndagen.

Sten Rune Timmersjö, länskriminalkommissarie, bekräftar för P4 Väst att man har hållt flera förhör och att någon eller några av dem har varit där för att redogöra vad de har gjort under den tidpunkt då polisen tror att brottet har begåtts. Polisen har också under dagen haft en helikopter i bostadsområdet för att fotografera omgivningarna. 

Arbetet fortsätter och fler förhör kommer att hållas, polisen har under dagen haft dörrknackning i området i hopp om att få information från grannarna. Men också för att öka tryggheten i bostadsområdet. 

Sten Rune Timmersjö säger till P4 Väst att det inte ännu finns någon misstänkt. En adress i Dannebacken är avspärrad. Två andra adresser, där polisen gjorde tillslag under söndagseftermiddagen, på Bangårdsgatan och Garvaregatan, har inte blivit avspärrade av polis.