P4 Blekinge för Världens Barn

3 oktober: Vi sänder live från ett skyltfönster för Världens Barn

Torsdag den 3 oktober sänder P4 Blekinge live från Borgmästaregatan i Karlskrona hela dagen från 06.00 till 17.40. Under tiden vill vi tillsammans med er samla in så mycket pengar vi bara kan till Världens Barn. Det bjuds på artister, spännande gäster och inte minst, försäljning av delar av vårt skivarkiv. Missa inte det!

Världens Barn-sändningen går ut på att ni lyssnare önskar musik via sms, som kostar 50 kronor. De pengarna går oavkortat till Radiohjälpens kampanj Världens Barn

Samma dag avslutar vi också auktionerna av hela vårt skivarkiv, som kommer att dra igång snart. Även intäkterna därifrån går till Världens Barn.

Under förra årets insamling lyckades vi få ihop över 100 000 kronor och det vill vi såklart slå med råge. Självklart tar vi också emot rena donationer från både företag och privatpersoner. 

Dessutom kommer artister som Nanne Grönvall och Sanna Nielsen att uppträda och vi gästas av flera spännande gäster.

Missa inte att komma förbi skyltfönstret på Borgmästaregatan någon gång under dagen för att säga hej till oss, lyssna på artisterna, skänka en slant och rota i våra välfyllda skivbackar. 

Artistschemat för dagen ser ut såhär:

08.00: Vapenbröder 

11.00: Cookies N Beans

13.00: Nanne Grönvall

16.00: Sanna Nielsen

Våra ordinarie programledare kör sina respektive program hela dagen.

Mellan 06 och 10 sitter Morgonens Daniel och Tove i skyltfönstret, mellan 10 och 14 är det Nio till etts Jenny och Kim och sist ut är Eftermiddagens parhästar Patrik och Yamile som kör mellan 14 och 17.40. 

Här hittar du allt om vår sändning från förra året. 

Välkommen!