Fotboll

FC Trollhättan tappade 3-0 till 3-3 mot Halmia

1:32 min

FCT såg ut att full kontroll på matchen och ledde med 3-0 när det blev ett långt uppehåll på grund av en skada på en Halmia spelare. Det återstod 16 minuter när matchen kom igång igen. Då gjorde Halmia tre mål på nio minuter och matchen slutade 3-3.

Det blev en smått overklig avslutning på en match som FCT ledde klart och där Victor Mollapolci hade en bra dag med ett mål och fick med sig en straff. Han hade ytterligare bra lägen och FCTs ledning kunde varit större.

--Jag är smått chockad, jag har aldrig varit med om något liknande, säger Daniel Lennartsson assisterande tränare i FCT.

Halmia gjorde tre mål på nio minuter och hämtade upp ett underläge 3-0 till 3-3. Kvitteringen gjorde Kamal Mustafa. Reduceringen kom genom Ola Lindh och Robin Thomasson till 3-2. Matchen var avbruten i tjugo minuter på grund av skada på Niclas Taube i Halmia. Victor Mollapolci fälldes i början av andra halvlek och straffen satte Dragan Bogdanovic säkert. I första halvlekens 46:e minut nickade mittbacken Daniel Janevski in 2-0 för hemmalaget. Victor Mollapolci gav FCT ledningen i 19:e minuten när han fri med målvakten gjorde 1-0.