INTERVJU

Abidaz backar om att aldrig mer släppa ny musik efter debuten "In & Ut"!

21 min

Abidaz öppnade upp för att han trots allt kan komma släppa ifrån sig nya låtar framöver när han intervjuades i P3 Star. Tidigare har Abidaz sagt att han aldrig mer skall släppa ifrån sig någon ny musik efter det att hans debutskiva In & Ut släppts. 

Den hypade Stockholmsrapparen Abidaz berättade dessutom för Sanna Bråding att anledningen till att han gör musik och spelar live är för att han skall ha råd att ge sin dotter mat.

"Jag gör det för att min dotter skall kunna äta. Det går inte att hitta något större driv än så, det handlar om att mata familjen! Om en konsertarrangör inte vill betala 20.000 kronor utan bara 15.000 då tar de 5.000 från min dotters ficka!"

Den 8:e november släppte Abidaz sin debutskiva In & Ut på vilken han samarbetat med bland annat Robyn och Kartellen. På skivan så rappar han bland annat om sin uppväxt i miljonprogrammet Blue Hill i Solna utanför Stockholm, om att leva ett liv i marginalen och hur det är att tvingas sova i trappuppgångar utan att ha tillräckligt med mat för dagen.