Välkommen till P4 Halland i Sveriges Radio

P4 är hela Sveriges kanal. Det är den snabba och närvarande lokala kanalen som utgår från din vardag.

P4 är också kanalen för sport och barnradio.

P4 Halland är radiokanalen för människor på Sveriges framsida. Det är i vår radio och på våra webbsidor som hallänningarna får veta vad som händer i deras egen värld. Programledare, reportrar och producenter delar vardagen med lyssnarna, när det regnar i Halland, regnar det i radion. Fast i Halland skiner ju nästan alltid solen.

Vi sänder program från radiohuset i Halmstad, vardagar mellan 6 och 18 och halländska nyheter alla dagar, året runt. Övrig tid sänds gemensamma program över hela landet. Här finns radioklassiker som Melodikrysset, P4 Extra, Ring så spelar vi, P4 Morgon, Radiosporten, Svensktoppen, Karlavagnen och Tur på hjul.

P4 är aldrig tyst!

Med regelbundna nyhetssändningar från Ekot får lyssnarna även del av nyheter från hela Sverige och hela världen. P4 är också kris- och beredskapskanal som ständigt kan förse allmänheten med viktig information.

Vi är stolta över vår radiokanal, men vill också hela tiden att den ska utvecklas. Därför lyssnar vi gärna på våra lyssnare och tar tacksamt emot alla tips om hur Sveriges populäraste radio kan bli ännu bättre.
Med vänlig hälsning

Sveriges Radio Halland