29/12 Agnetha ny på fjärdeplatsen

Agnetha Fältskog är tillbaka på Svensktoppen. Den här gången i duett med Gary Barlow, känd från det tidigare pojkpopbandet ”Take That”. Tillsammans sjunger de ”I should´ve followed you home”  och går rakt in på fjärdeplatsen.

Mando Diao får asvluta 2013 som ettor med ”Strövtåg i hembygden”. På andraplatsen ligger Malena Ernman och Jerry Williams kvar med ”Counting Miracles” och bevisar att jullåtar inte nödvändigtvis har ett bäst-före-datum som heter julafton.

Magnus Uggla firade ett år på listan förra veckan med ”Jag och min far” och Magnus kan vara nöjd med sitt 2013 som han avslutar på tredjeplatsen.

Veckans nya utmanare är Ebbot Lundberg med sin tolkning av Lill Lindfors´”Fri som en vind” och Melissa Horn utmanar med ”Om du vill vara med mig”. Mauro Scocco som lämnade oss förra veckan med ”Längre nedåt vägen” som han sjunger tillsammans med Jill Johnson gör ett nytt försök den här veckan med egna låten ”Vita vägen hem”.

The Sounds lämnar listan efter bara två veckor med ”Hurt the ones I love” och för förra veckans utmanare Charlotte Perrelli med ”Nu är julen här igen” och Rongedal med ”Följa oss hem” blev det ingen listplacering.

Gott nytt Svensktoppsår 2014!!!

/Carolina

VECKANS UTMANARE:

Mauro Scocco – Mauro Scocco har blivit ett namn att räkna med även bland julmusiken. Vinter och snö hoppas vi fortfarande på så ”Vita Vägen hem” kanske även kan passa efter det att julen är över.

Ebbot Lundberg – Ebbot gick nästan in på listan för några veckor med sen med sin tolkning av Bo Kaspers Orkester ”Dansa på min grav”. Nu är det dags för hans tolkning av Lill Lindfors tidigare hit ”Fri som en vind”.

Melissa Horn – Att göra musik som passar på Svensktoppen verkar ligga i familjen. Även mamma Maritza har tidigare haft hits på listan. Nu är Melissa aktuell med ”Om du vill vara med mig”.