IK Oskarshamn spelar sista matchen för säsongen

I kväll tar säsongen slut för IK Oskarshamn när laget avslutar spelet i ishockeyallsvenskan hemma mot Mora. IKO:s chanser till förkval försvann i förra matchen borta mot Almtuna, men Mora har mycket att spela för. Du hör matchen i Hockeyextra via sverigesradio.se/kalmar kl. 19:00.

Mora är ute efter att behålla sjundeplatsen som ger ytterligare sex matcher i förkval. Laget är en poäng före Timrå som ligger under strecket.

Efter två säsonger i rad med spel i förkvalet så tar säsongen slut redan 4 mars för IK Oskarshamn.  Det betyder inte bara att spelare och publik går miste om minst sex matchen till utan också att möjligheter till stora inkomster försvinner för klubben.

Mora har med minsta möjliga marginal missat förkvalet de senaste två säsongerna och båda gångerna har IKO spelar en viktig roll för utgången.

Inför sista omgången ligger Mora sjua och är en poäng före Timrå som spelar borta mot Malmö. Mora har så mycket bättre målskillnad att Timrå måste vinna i Malmö för att ha chans att gå förbi men Mora har allt i egna händer.

Matcherna börjar 19.00 och sänds som en del av allsvenskt Hockeyextra via www.sverigesradio.se /kalmar