Ishockey - SHL

Ny superkedja ska lyfta Luleå Hockey

1:30 min

Luleå Hockey befinner sig i en riktig formsvacka med fyra raka förluster i bagaget. Nu testar Luleåtränarna att ändra om i formationerna för att hitta tillbaka till vinnarspåret.

Under fredagens isträning fick Linus Omark kampera ihop med bröderna Abbott. Det är en av förändringarna som ser ut att bli verklighet till morgondagens viktiga match mot Brynäs på bortaplan.

En match som Luleå bör vinna för att säkra fjärdeplatsen och hemmaplansfördel i slutspelet.

– Vi har försökt hålla oss till de femmor vi har och försökt ha tålamod men sedann är det inte fel att någon gång  prova mixtra med femmorna, vi får se hur det blir i morgon, säger "Bulan" Berglund som inte vill gå in närmare på hur  laget ska formeras i morgondagens viktiga match, men helt klart är att det blir vissa förändringar

– Ja, nu har vi fått skador också så det är ett måste att det blir förändringar för att vissa som spelade i senaste matchen kan inte vara med i morgon, säger Berglund.

Lördagens match är den 55:e och sista i SHL:s grundserie, sedan väntar kvartsfinaler för lag 1-6 med start nästa helg och dessförinnan åttondelsfinaler för lag 7-10.

Sveriges Radio sänder alla matcher i sin helhet i webbradion och appen Radiosporten Play och som vanligt mixen i Sportextra i P4!