Karlskronatjej vill krossa gladiatorer

5:58 min

Redan i fjol ville Anna Christiansen från Karlskrona utmana gladiatorer i direktsänd TV. Då kom hon inte med. Men i morgondagens säsongstart är hon det.

– Jag blev jättesur och tänkte att det var deras förlust och att jag aldrig skulle söka mer till det programmet, säger hon.

Men det blev annorlunda. Hon satsade ännu mer på träning än tidigare, sökte igen och kom med. I morgon tävlar hon i den blåa dräkten när hon utmanar de ur- och färgstarka gladiatorerna. Men hon tycker att tävlingslägret som deltagarna var på innan tv-inspelningen drog igång var det tuffaste.

– Det var riktigt tufft, vi slogs för kung och fosterland. När vi tävlade under själva inspelningen så gick tiden så otroligt fort, man hann knappt tänka. Det är det sjukade och roligaste jag gjort i hela mitt liv.

Anna Christiansen är uppvuxen i Karlskrona men bor numera i Stockholm och arbetar som personlig tränare. I bagaget har hon ett VM-silver och ett SM-guld i kickboxning.

– Jag är stark och snabb för min längd men det man får se på TV är nog framför allt att jag har ett jäkla humör. Jag kommer knappt ihåg att jag var med.