Just nu
  • Trafikverket varnar för halt väglag

André Holgård slogs ut ur Farmen

3:41 min

Farmenresan tog slut igår för André Holgård från Sölvesborg. Han åkte ut efter att ha mött sin baneman Maria Dahlberg i duellen.

Nu när André Holgårds öde sänts i tv kan han äntligen prata om sina känslor kring Farmen. På så sätt menar han att utslagningen var både bra och dålig.

– Det tråkiga är att jag inte är med i Farmen längre och det som är skönt är att jag äntligen får berätta hur min resa gått, säger han.

– Det var roligt. Det var inte så mycket upp och ner. Jag var i tinget en gång tidigare och annars har jag bara byggt och umgåtts med Mats.

Tidigt i programmet blev det tydligt att André Holgård och Mats Falck blev väldigt goda vänner. André Holgård har själv berättat till P4 Blekinge att han på sätt och vis blev "kär" under sin vistelse på Farmen.

Lurigt avslut
André Holgård skulle ha blivit den sista att åka ut inför finalveckan som startar idag. Men programmet chockade deltagarna genom att ytterligare en deltagare skulle åka ut.

När Maria Dahlberg slagit ut honom, fick hon välja ytterligare en farmare att försöka slå ut. En pakt mellan två andra deltagare gjorde att valet föll på André Holgårds parhäst Mats Falck.

– Jag fick inte reda på det förrän fyra timmar senare. Jag hade redan lämnat Farmen, så jag satt på hotellet när Mats kom in. Jag fattade ingenting, men han förklarade vad som hände, berättar han.

– Jag hejade på Mats efter att jag åkte ut men det var roligt att det blev så för ingen av oss hade ens tänkt tanken om att det skulle kunna hända.

Värdig vinnare
André Holgårds första tanke var ganska oväntad - "Vem hejar jag på nu då?". Ganska snart bestämde han sig för att heja på Maria Dahlberg som slagit ut både honom själv och Mats.

– Jag hejade på Maria för hon slog ut både mig och Mats. Jag tycker att jag är en värdig vinnare och hejade såklart på mig själv. Slår hon ut mig då hoppas jag att hon vinner, för jag vill åka ut mot den som vinner, säger han.

Vem som vinner, förblir dock en hemlighet. André Holgård hävdar att han inte kommer ihåg exakt vem som vann. Däremot säger han sig vara sugen på nya äventyr i dokusåpornas värld.

– Självklart vill jag vara med i fler, men kanske inte just dokusåpor. Jag har alltid sagt att jag skulle vilja vara med i Let's Dance och Fångarna på fortet. Vi får se. Dyker det upp något annat tackar jag kanske ja till det, säger han.