Eva Bergdahls blogg

Eva Bergdahl: Bra av skolan att de får åka helt gratis till Stockholm

Idag bloggar Eva om flygplanet som försvann, Nois klassresa och om hur svårt det kan vara att komma ihåg och man ställer fram eller tillbaka klockan när det blir sommartid.

Hej, godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Här regnar det idag på morgonen. Det är ändå plusgrader men inte är det något väder att ta sig ut i. Får hoppas på sol och vår snart igen.

Ja på fredag får jag så titta på lägenheten, ska bli intressant att se den. Gösta min andre son kommer ner också. Lättare då han har bil och jag slipper åka färdtjänst och får lite hjälp med råd och annat med om möbler och annat.

Monica, som bodde nära oss på Kungsmarken och skänkte mig en del saker som jag verkligen haft nytta av, ringde Ingolf och sa att hon hade lite nya saker som hon kommer över med. Tack Monica, ska bli trevligt träffa dig igen.

Tack för svar på bloggen. Tack för Ni läser denna med. Såg från Helena i Norge att där kan barnen fortfarande åka skidor på golfbanan. Här spelar man ju på många håll redan golf, tänk ändå vilken skillnad det kan vara.

Ser också beträffande det försvunna flygplanet att man nu kan tänka att det blivit kapat. Det finns ungefär 650 landningsbanor som kan ta emot detta stora flygplan, det trodde jag aldrig. Vi får hoppas för passagerare, personal och anhöriga att fallet är så. Ja intressant att se vad verkligheten blir.

Birgitta, oj vad dina bullar var goda. Tack skall du ha, åt upp alla på egen hand. Kanske gick jag upp ett kilo bara av dem. Välkommen när du har tid.

Ingolf och Tack var vid skolan i går där de hade information om den klassresa man skall ha i samband med man vann pingisturneringen bästa 4:an i Blekinge.

Måste säga bra av skolan att ordna så de får allt gratis frånsett ett besök på Gröna Lund. Noi älskar att åka karusell och annat så han vill åka dit, men varken Tack eller Ingolf kan följa med. Men en duktig fritidsledare Per och lärare följer med. De ska tydligen sova i en skola.

Idag ska Ingolf åka till den restaurang som Tack arbetar på och äta lunch så jag fixar något lätt till mig. Ska bli trevligt få höra hur det ser ut där. Tack stormtrivs och säger att såväl arbetsgivare som jobbarkompisar är jättetrevliga. Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att detta leder till anställning efter att praktikperioden är den över sista maj.

Usch det är synd Gösta är på Gotland när jag ska flytta. Hade allt behövt hans hjälp att bära och ha tillgång till bil "men allting ordnar sig".

Nu är det inte länge till innan vi skall ställa om klockan till sommartid, bara det påminner ju om vår kommande sommar. Visst är det natten den 30 mars vi skall ställa om klockan? Hur gammal jag än blir får jag ändå tänka till om det är fram eller bakåt vi skall ställa om klockan.

Idag ska jag städa lite här, passar ju bra när jag är ensam hemma.

Nu önskar jag Er en trevlig tisdag. Ni lovar Ni är rädda om Er !

Vi hörs i  morgon igen.

Kramar Er

Eva