Årets första vinst för Lindsdal

1:03 min

Det var på ett soligt Fjölebro som Lindsdal tog säsongens första vinst mot Ljungby med hela 5-0 i herrtvåan. Laget visade på ett nytt självförtroende och spelet var mycket bättre än i tidigare matcher.

Redan från början märktes det att Lindsdal ville visa vad laget gick för, i den åttonde minuten satte Johan Wittberg hemmalagets första mål. Matchen bjöd på ett högt tempo från båda lagen och även Ljungby skapade några chanser. Lindsdals passningsspel var mycket bättre än tidigare och det märktes att lagdelarna börjar hitta varandra bättre och bätrre, stundtals var passningsspelet riktigt bra. Den första halvleken är jämn men hemmalaget hinner göra ett till mål innan halvtidsvilan. Nyckelspelaren Victor Byström gör 2-0 efter ett vackert lindsdalsanfall men kvarten kvar av den första halvleken.

Den andra halvleken bjöd också på högt tempo och flera mål. Johan Wittberg sätter sitt andra mål för dagen efter ett kontringsanfall i den 51a minuten. Lindsdal bjöd på många snygga spelmål men 4-0 kom på en frispark slagen i nät av Viktor Fredriksson. Detta var verkligen Lindsdals match där Victor Byström fick sätta det sista målet på hörna och göra sitt andra mål i matchen, lagets femte mål och fixa slutresultatet 5-0.