Om P3 Älskar

P3 Älskar är kort och gott ett koncentrat av hela P3 under en klubbkväll. En kväll som fylls av P3-profiler, humor och livemusik - och dig såklart!

Hur ser P3 Älskar ut med tanke på covid-19?

Köerna brukar ringla långa utanför klubblokalen när P3:s profiler kommer till de utvalda städerna tillsammans med ett antal artister. Av förklarliga skäl har vi fått tänka nytt 2020 och förvandlar P3 Älskar till en dag fylld av mindre spelningar och publikmöten.

Minikonserter, exklusiva frukostsessions och livepoddar står på programmet – allt med coronasäkrat upplägg*. Dessutom kan publiken följa allting live, vart man än befinner sig.

Under hösten 2020 åkte P3 Älskar på en turné med stopp i Jönköping, Stockholm och Karlstad.

På de exklusiva livekonserterna fanns 20 sittande publikplatser och artisterna fick bjuda in sina lokala fans. Livepoddar och möten med personer bakom P3:s poddar gick under rubriken Podd & Pizza och de 20 som bjudits in bjöds även på pizza. Till frukostsession fick en vinnare av en tävling som genomfördes av Morgonpasset i P3 bjuda in fyra kompisar.

* P3 följer myndigheternas restriktioner och rekommendationer och ser till att evenemangen genomförs på ett säkert sätt.

Kommer det blir fler P3 Älskar?

Ja! Nu ser vi fram emot 2021 med nya exklusiva spelningar och P3 Älskar-dagar med fantastiska artister, P3-profiler och publiken. Håll utkik i våra sociala medier!