Bettade på bettet - vann 14000 kr

Italienarna reagerande med fasa över Suarez bett.

Men det fanns ett hundratals människor som jublade.

De hade bettat på ett Suarez-bett.

Luis Suarez bet Chiellini under gårdagens match mellan Uruguay ochj Italien. Italienarna blev rasande och Chiellina jagde domaren på planen för att visa upp ett bitmärke.

Hela världen reagerade med ilska och bland annat radiosportens lyssnare ville stänga av urugayanen på livstid och skicka honom till psykolog.

Men det fanns några svenskar som jublade över Suarez agerande.

Bettingsidan Betsafe erbjöd ett spel med 175-1 i odds att Suarez skulle bita en motståndare under VM. Då slog över 100 personer till.

Jonathan Bräck från Stockholm var en av dem. När Suarez attack syntes på tv. ställde han sig upp och skrek på domaren som om det vore en straff han bad om.

– Ja, jag blev väldigt exalterad när jag såg honom bita honom. Det var jättekul. Men när det gäller Suarez blir man aldrig förvånad... Det saknas ju någonting i hans huvud, säger han till Expressen.

Svensken vann över 14 000 kronor efter matchen och planerar nu en resa till Manchester för att se sitt favoritlag Machester United spela.

– (Skratt) Ja. Om jag hade haft hans hemadress så hade jag skickat ett tackkort till honom. Det var väldigt snällt att bitas och ge mig en resa till Manchester, säger han til Expressen och fortsätter:

– Jag kommer aldrig lyckas med ett sådant här bett igen.