Gå med i vårt publiknätverk

Vill du vara med och hjälpa oss att göra ett bättre utbud av nyheter och program i radio, TV och på webben? Sápmi är stort och vi har inte koll på allt som händer. Vi kanske tar upp fel frågor och ämnen, och berättar inte om sådant som intresserar dig?

Vi vet att just du har mycket kunskap och stort engagemang som skulle kunna bidra till att Sameradion & SVT Sápmi blir mer relevant och intressant för dig. Du kanske brinner lite extra för hornslöjd, resor,  eller kanske kläddesign? Har du erfarenheter av bristande samiskaundervisning för barnen eller blivit utsatt för diskriminering? Har du kunskaper som vi på Sameradion & SVT Sápmi inte har?

Då hoppas vi att du vill gå med i vårt Publiknätverk och dela med dig av dina kunskaper, erfarenheter och tankar.  På det sättet kan vi tillsammans skapa ett bättre utbud i TV, Radio, webb, med Sápmis bästa nyheter!

Du behöver inte vara med i radio eller TV för att du är med i Publiknätverket och dina uppgifter är givetvis skyddade.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio och SVT är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.


Vuođđu min journalistihkas lea luohtehahttivuohta ja bealátkeahtesvuohta.Ruoŧa Rádio ja Ruoŧa TV leat sorjjasmeahttumat politihkalaš, oskkolaš, ruđalaš, almmolaš ja priváhta sierraberoštumiid ektui.


Läs mer om hur vi bedriver vårt arbete:
Loga eanet mo mii doaimmahat bargguideamet:

Sveriges Radio