Full fart på öppet hus under kulturnatten

3:37 min

Under Västerås Kulturnatt slog vi upp portarna till vårt radiohus i Västerås. Många tog chansen och fikade, minglade, lyssnade på livemusik och medverkade i vår "öppna mikrofon".

Kolla in bilder från öppet hus i bildspelet!

Programledarna för P4 morgon, Liselotte Karlsson och Cecilia Tiberg, tog emot dem som ville testa "öppen mikrofon". Alla som ville fick chansen att gå in i studion och spela, sjunga, läsa en dikt eller kanske berätta en historia. Några av inspelningarna kommer att höras i våra sändningar i nästa vecka.

Under kvällen berättade flera av medarbetarna på P4 Västmanland om hur det är att jobba med radio, och kanalchefen Kent Nilsson berättade om nyhetsarbetet under den stora skogsbranden och om vad kanalen vill göra i framtiden.

Det fanns också möjlighet att önska låtar under kvällen och att gå med i vårt publiknätverk.

Livemusik bjöds det också på i radiohuset under kulturnatten. Först ut var Melanie Wehbe, känd från Idol och Melodifestivalen. Senare tog piratfolkbandet Pat Razket över scenen. Killarna Jonas och Anton, som bildar gruppen JA, avslutade kvällen. Alla artisterna lockade storpublik och det blev fullt ös i radiohuset.