Just nu

  • FHM: 16-åringar erbjuds vaccin

Västeråsaren Cajsa Camomile spelas på P4 Västmanland

2:31 min

Vår lokala musik från Västmanland är den här veckan en duett med en veteran och en nykomling. Cajsa Camomile jobbar med Governor Andy och deras Allt eller inget hör du på våran spellista i två veckor.

Cajsa Camomile heter egentligen Cajsa Frangquist, är 20 år gammal, kommer från Västerås och verkligen andas och lever musik.

– Jag har sysslat med musik i stort sett hela mitt liv faktiskt. Hela min uppväxt och min skolgång har handlat om musik och jag började stå på scen själv med band och så vid 16-års ålder. Min pappa har alltid hållt på med musik och alltid spelat i band osv., så det är väl därifrån musiken kommer ifrån egentligen.

Governor Andy träffade Cajsa genom en gemensam vän och hon fick även köra lite på hans nya platta, Steget.

– För mig är det rätt stort att samarbeta med Governor Andy. Han är en stor artist och en underbar människa som det är jättekul att få lära känna och jag är väldigt taggad och positiv på vad som kommer hända.

Låten du kommer att höra i P4 Västmanland heter Allt eller inget, en låt som andas reggae.

– Grunden i min kommande platta är ju reggae men eftersom jag inte är en reggaesångerska egentligen så kommer det bli en twist av soul, för det är det jag sjunger mest. Det kommer bli något nytt och fräscht.