Fredag 23 April

En surrealistisk musikal, ett upprop som blev ett uppror, trädgårdsarbete som terapi och en efterlysning av bra namn på ”pinnen”. Ja, vi har laddat upp för en spännande fredagsmorgon för dig som väljer att lyssna på Go’morron i Sveriges Radio Väst.

Hålltider:

7.15 Påskuppropet blev ett uppror mot svensk asylpolitik. Nu avslutas namninsamlingen och nya manifestationer planeras. En av de engagerade - Ann-Margret Mossberg i Ljungskile - berättar.

7.45 Kafkas klassiska roman ”Processen” blir musikal i höst med musik av Bohuslän Big Band. Blir det månne surrealistiska sånger frågar vi Göran Levin, manager för Bohusläns Big Band.

8.15 Trädgårdsskötsel gör dementa personer friskare. Denna trevliga nyhet presenterade arbetsterapeuten Lotta Olofsson igår. Vi ringer upp henne idag!

8.45 Minutjakten - tävling.

Dessutom undrar vi vad du tycker att man ska kalla ”pinnen” som man lägger mellan sina egna varor och nästa kunds på affärskassornas varuband. Ring och ge förslag på 0522/ 396 30 eller e-posta till Go’morron. Du hör förstås också en hel del annat som ännu varken är klart eller känt. Dagens morgonvärd är Peter Olsson.