Mäktiga konsertarrangören i Musikterapi - lär känna Joel Borg

Musikterapi är intervjuserien där vi får veta mer om musiksveriges alla kända och okända makthavare, de som inte är artister men sätter agendan. I det här avsnittet möter vi Joel Borg, fram till i dag pressansvarig för Luger som sköter Way Out West, Stockholm Music & Arts och Popaganda.

Från fanzinemakande i Nässjö till pressansvarig på mäktiga bokningsbolaget Luger har Joel Borg alltid funnits i kulisserna på små och stora scener. I Musikterapi berättar han om sin bakgrund och passar även på att tipsa om framgångstricket.

"Var inte rädd för misstag utan bara kör. Det är misstagen man lär sig av och bara man inte är rädd för att göra dem så blir det inte heller en stor grej när det händer", säger han.

Efter att ha jobbat med festivaler som Way Out West, Stockholm Music & Arts och Popaganda säger Joel Borg tillsammans med kollegan Niklas Lundell nu hej då till Luger.

"Musiken alltid kommer finnas kvar men det är dags att testa något nytt" säger Joel, som kommer fortsätta jobba inom PR och marknadsföring.