Cornelia var med när Björn Hellberg drejade – "försöker glömma"

5:12 min

Ett klipp från tv-programmet Sverigequizen där Björn Hellberg försöker dreja har skapat skratt i hela landet tack vare sociala medier. Intill Björn Hellberg står Cornelia Dahlin från Öland och försöker hjälpa till. Hon ville helst glömma den dagen.

– Om jag ska vara ärlig så är det inte riktigt min typ av humor, så jag tyckte inte att det var jättekul. När man drejar första gången blir det ofta ett könsorgan eller en konstig klump. Jag tyckte inte det var jättekul faktiskt utan lite obekvämt om jag ska vara ärlig, säger Capellagårdens elev Cornelia Dahlin.

Vad tänker du om uppståndelsen runt klippet?

– Jag har inte tagit del av den i sociala medier, och jag har inte kollat på den sedan i förrgår då min chef sa att det var så roligt. Jag tycker väl att det är lite obekvämt, men det har börjat sjunka in nu.

Hur svårt är det att dreja?

– Det är jättesvårt att dreja, men han gjorde sig till jättemycket måste jag säga. Det var ploj. De gick inte in för att dreja utan de gick in för att göra rolig tv. Det var det som var lite obekvämt, att jag inte fick säga något om hur de skulle göra. Det gick inte ut på det utan att de skulle vara roliga.

Vilka order hade ni fått från programmakarna?

– Vi fick inte säga någonting om hur han skulle göra överhuvud taget. Det blev lite konstigt då för vi visste inte vad vi skulle säga alls. 

Men du säger oj i filmen, vad menade du med det?

– Jag är ju så tyst hela tiden och det enda jag kan få ur mig är oj. Jag vet inte vad jag ville säga med det.

Är detta en dag du kommer att minnas?

– Jag kommer försöka glömma den. Men jag kommer nog bli påmind ett tag till. Jag hoppas att vi kan glömma detta snart, säger Cornelia Dahlin och skrattar.