Lugn Valborg men mycket fylla i länet

En förhållandevis lugn natt när länsborna firade Valborg, det säger polisen idag. Det har varit mycket att göra men inga grova brott har inträffat under kvällen och natten.

Arresten hos polisen har varit fullbelagd av fyllerister och några till och med dubbelbelagda, men polisen tycker ändå att det har varit ganska lugnt.
Utöver vanlig fylla så rånades en man på Söder i Örebro vid tvåtiden i natt. Två gärningsmän slog ner mannen och tog hans mobiltelefoner. Ingen av dem är gripen. 
Tidigt i morse misshandlades en kvinna i sin bostad i Örebro. Hon lyckades fly från bostaden och har fått uppsöka läkare. Det är oklart vilka skador kvinnan har fått. Gärningsmannen är känd av polisen men än så länge inte gripen.
Straxt norr om Kopparberg krockade en moped med en civil polisbil. Mopedisten försökte smita från platsen efter kollisionen, men efter en stund fick polisen stopp på mannen, som visade sig vara 39 år och berusad. Han är nu misstänkt för rattfylleri och för att olovligt ha avvikit från olycksplats.