HÄR KAN DU LYSSNA PÅ TIDIGARE SPORTSNACK

HÄR KAN DU LYSSNA PÅ TIDIGARE SPORTSNACK
 
 
 

Fredag 27 oktober
Fredagens Sportsnack ägnas alla skolbarn som får höstlov nästa vecka. Marina Högland och Agneta Ström från Idrottsförvaltningen pratar om de otroligt många aktiviteter som dyker upp i Stockholm, då bland annat i Eriksdalsbadet, Globenområdet och Farsta och Västertorps sim- och idrottshallar. 
Tony Gustavsson blir den nya tränaren för Hammarby fotboll och vi hör om hans tankar inför hans nya position.
 
 
 
Torsdag 26 oktober
Ikväll går AIK in i slutfasen av sin guldjakt. Gnaget möter IFK Göteborg på Råsunda. Inför matchen gästas vi av sportchefen Ola Andersson.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tisdag 24 oktober
Ikväll är det derby i innebandyns elitserie. I Solnahallen möter AIK Järfälla på det nyslipade golvet. I Sportsnacket idag möter du Niklas Jidhe, AIK och Staffan Lindström, coach i Järfälla. 
 
 
Måndag 23 oktober
Brommapojkarna missade i lördags direktplatsen till Allsvenskan. Nu blir det i stället två kvalmatcher som avgör om BP tar klivet upp eller om laget blir kvar i Superettan. Tränaren Claes Eriksson jobbar även som lärare på Frank Schartaus gymnasium. Tidigare idag var vi där och hälsade på! i dagens ”Sportsnack” pratar vi även bordtennis med Marcus Gustafsson, som är huvudtränare i Spårvägen. I år har klubben lag i elitserien både på dam och herrsidan.

 
 

Fredag 20 oktober
I handbollens Champions League får Hammarby fint besök i morgon. Det är match mot Barcelona i Globen och bajens tränare Staffan Olsson gästade dagens ”Sportsnack”.

 
 
 
 
 


 
 
Torsdag 19 oktober

På lördag spelas den sista omgången i Superettan. Just nu innehar Brommapojkarna den sista direktplatsen till Allsvenskan. Lasse Persson har mött BP:s tränare Claes Eriksson inför den viktiga hemmamatchen mot Trelleborg.

 
 
 
 
 
 

Onsdag 18 oktober
På lördag är det dags för Cykel City Crossen. En cykeltävling som avgörs på Norra Djurgården. Mats Blomberg kommer förbi och berättar om tävlingarna.

 
 
 
 

Tisdag 17 oktober
Ikväll kommer Malin Baryard-Johnsson och hela hoppeliten till Djursholms ridhus. Flisa Oscarius kommer till Studion för att prata om Djursholm Invitational.

 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag 16 oktober
Få klubbar i Stockholm är så pass klassiska som Alvik Basket. I lördags firade klubben sina första 50 år med ett stort kalas i Åkeshovshallen. Egon Håkansson och Sanna Eklund kommer till studion och berättar om härliga Alvikminnen. I förlängningen håller vi oss kvar i västerort, för på lördag kan Brommapojkarna ta klivet upp i fotbollsallsvenskan. Jan Majlard och Lennart Ekdahl gästar studion och pratar om BP:s framtid.

 
 
 

Fredag 13 oktober
Idag är det äntligen dags för den årliga frågesporten. Joakim ”Pim-Pim” Johansson ställer presschefen Johan Porsborn mot väggen med minst sagt svåra frågor...

 
 
 
 

Torsdag 12 oktober
Thomas Enqvist har vunnit Stockholm Open tre gånger. I dagens ”Sportsnack” berättar han om hur hans liv ser ut idag.

 
 
 

Onsdag 11 oktober
Idag gästas vi av Mikael Stripple som är sportchef på Svenska Tennisförbundet. Vi tar även pulsen på presschefen Johan Porsborn inför fredagens frågesport!

 
 
 

Tisdag 10 oktober
Under nästan nio år har han varit tennisproffs men det är inte många utanför tenniscirkusen som känner till Johan Landsberg. Efter IF Stockholm Open väntar dock en ny karriär...

 
 
 

Måndag 9 oktober
Under hela veckan kommer ”Sportsnack” att sändas från Kungliga Tennishallen där IF Stockholm Open avgörs. Dagens gäster är Per Hjertqvist som är turneringsdirektör och tennisproffset Thomas Johansson. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Fredag 6 oktober
Förra veckan pratade vi om SSK och AIK inför hockeyallsvenskan. Idag har turen kommit till dom två andra länslagen. Gäster är Tomas Winje, sportchef i Hammarby och Micke Johansson, tränare i Huddinge.

 
 
 

Torsdag 5 oktober
If... Stockholm Opens presschef Johan Porsborn kommer förbi studion och berättar om tennisfesten som drar igång i Kungliga Tennishallen till helgen.

 

Onsdag 4 oktober
Radio Stockholms hockeyexpert, Ingvar ”Putte” Carlsson är inte nådig i sin kritik mot Djurgården efter gårdagens förlustmatch mot Skellefteå. 

Tisdag 3 oktober
Idag möter du Djurgårdens tränare Hans Särkijärvi och lagkaptenen Jimmie Ölvestad inför kvällens match mot Skellefteå AIK i Globen.

Måndag 2 oktober
I veckans första ”Sportsnack” möter du idrottare från både de norra och de södra delarna av länet. Först ut är speedwaystjärnan Andreas Jonsson från Hallstavik och i förlängningen möter du Södertäljesonen, Joakim ”Pim-Pim” Johansson, inför nästa veckas tennisfest i Kungliga tennishallen.
Fredag 29 september
Djurgårdstränaren Kjelle Jonevret tackar för sig och laget kommer under resten av säsongen att tränas av nygamle tränaren Anders Grönhagen.


Torsdag 28 september
Bara några veckor före seriepremiären har Järfälla Spiders fått beskedet att hemmahallen, Jakobsbergssporthall inte håller måttet för vissa elitseriematcher. Vi gästas idag av Järfällas Staffan Lindström

Onsdag 27 september
Är det lika härligt att få hem en leverans av fönster som att vinna SM-guld? Det är faktiskt en av frågorna i dagens ”Sportsnack”!? Gäster är Södertälje SK:s klubbdirektör Peter Nyberg och AIK Hockeys sportchef, Anders Gozzi.

Tisdag 26 september
Radio Stockholms fotbollsexpert, Kjell Friman ger sin syn på Djurgårdens säsong och han berättar naturligtvis vad han har för tankar kring kvällens fotbollsderby mellan AIK och Hammarby.
 
Måndag 25 september
Det blir en härlig blandning på dagens ”Sportsnack”! Boxning, fotboll och sportkrönika. Krönikan levereras som vanligt av Sanna Eklund. Stefan Söderberg kommer till studion och pratar om AIK:s framgångar i Allsvenskan och Fredrik Nordqvist från Narva berättar om ”Rumble in the Brewery” som arrangeras på Brygghuset ikväll.