Oväntad förlust för Husqvarna

Husqvarna FF förlorade mycket oväntat mot Lindome med 1-2 hemma på Vapenvallen på måndagskvällen. Lindome hade 2-0 i paus och en bra andra halvlek av HFF räckte inte till poäng.

- Vi hade varsin halvlek. I första halvlek stämde det inte alls, vi slog alldeles för många bollar på djupet och varierade inte spelet tillräckligt. I andra blev det bättre och vi skapade många målchanser, men det räckte inte, sade mittbacken Fredrik Knutsson.

Husqvarna har nu gjort två dåliga matcher i rad. I förra omgången blev det visserligen seger med 1-0 mot Sandared, men spelet var inte bra. Det var det inte heller mot Lindome. Det var på tok för tamt, framförallt i första halvlek.

Efter tre omgångar är det bara Norrby som har tagit full pott och varje tappad poäng har stor betydelse. Dom tippade topplagen Norrby, Jönköpings Södra och Husqvarna kommer förmodligen inte att förlora så många matcher.

- Vi har 19 omgångar kvar. I fjol hade vi två poäng efter fyra omgångar. Vi har så bra lag att vi ska kunna ta hem den här serien ändå, sade Fredrik Knutsson.

Husqvarna FF - Lindome 1-2 (0-2)
0-1 (10) Lasse Ekdahl
0-2 (29) Morgan Nilsson
1-2 (79) Armel Skaljic
Publik: 323