Melodifestivalspecial med Marika i P4.

Mental coachning i melloland

I dag ska vi prata TÄVLING i 'Marika i P4". Jag är en dålig vinnare, har lyckats få en 6-åring att bryta ihop.

Vad händer när ni spelar spel hemma? Vad finns det för historier som måste komma ut? Kanske hämnas på den dåliga förloraren?

Vad tycker du? Skriv och berätta i CHATTEN!

Den 20 februari, dagen innan melodifestivalens deltävling i Östersund, sänder Marika i P4 direkt från Östersund. 

Det blir ett program om att vinna, om tävlingar. Vad har hänt lyssnaren när hen vunnit eller förlorat? Det blir schlager, men också sport som puckelpist.

Marika i P4 med Marika Carlsson kommer att sändas direkt från Gamla teatern i Östersund mellan kl. 13.00-15.00 den 20 februari.

Häng med under programmet och chatten med oss!


Läs mer om Sveriges Radios satsning i P4 Jämtland

–  Melodifestivalen är viktigt för våra lyssnare och P4 Jämtland vill vara en del av  melodifestivalyran i Östersund. Dessutom är det alltid roligt att göra våra program utanför det annars ganska stängda radiohuset så att våra lyssnare kan få träffa våra populära programledare och få se hur det går till när vi gör radio, säger P4 Jämtlands kanalchef Ricky Karström.

I radiofesten med melodifestivaltema ingår också bland annat Leif Landins specialkomponerade melodifestivalfläta, P4 toppen med schlagerfokus och ett P4 Jämtland live där lokala artister tolkar melodifestivallåtar på sitt eget sätt.

P4 Jämtland sänder 12 timmar direktsänd radio från kl. 06.00-18.00.