Veckans DJ

Galleriabyggaren väljer musiken

3:48 min

Ted Mattsson är utvecklingschef för Kristianstads nya köpcenter Galleria Boulevard som har premiär för etapp två om en månad. Idag bestämmer han musiken i P4 som veckans DJ.

Senaste projektet han levde med under sju år var Tele2 arenan i Stockholm vid Globen. Nu riktar han den senaste tiden allt fokus mot Skåne och Kristianstads nya handelsområde i centrum, Galleria Boulevard. Han har arbetat med att utveckla handelsfastigheter tidigare och nu är han anställd av Steen & Ström Sverige AB som ny utvecklingschef och har sedan augusti fått i uppdrag att färdigställa anläggningen mitt i stan.

Kvarter B har öppning torsdagen den 26 mars för allmänheten och då väntas premiärfest. Idag lär vi känna Ted bättre genom den musiken han väljer i Förmiddag. En blandning från Beatles till UFO.

Här är Teds låtlista:

1. Den här låten påminner om min barndom

Revolution med The Beatles Min första musikaliska aha-upplevelse som 6-åring. Gitarrer! Snickrade trägitarr med pappa efter detta.

2. Detta är mina ungdomsidoler - välj låt

Slayer med Reign in blood Alla hårdrockares internationella nationalsång. Odödlig låt som följer med till äldreboendet.

3. Den här låten påminner mig om min stora kärlek

Dancin in the moonlight med This Lizzy En låt vi båda gillar och ofta den jag sätter på när hon vill att jag byter musik. Vi har i övrigt väldigt olika musiksmak.

4. Denna låten förknippar jag med min favoritplats

Little wing med Stevie Ray Waughn För tankarna till favoritbluesklubben Terra blues i Greenage Willage på Manhattan. För övrigt världens bästa gitarrist.

5. Om jag känner mig ledsen så spelar jag denna låten

Doctor Doctor med UFO. Låten en kär vän lägger upp på facebook varje fredag för att signalera helg! Är även den låt Iron Maiden alltid spelar som sista låt innan de går på scenen. Maiden har jag sett live 10-15 ggr och låten väcker är goda minnen.

6. Den bästa svenska låten just nu

Love last forever med Mando Diao Ett band jag följt sedan debuten. Fantastiska musiker som behärskar alla typer av musik. VM låt för skid VM i Falun som pågår då sändningen är, förhoppningsvis lite svenska framgångar att koppla till låten.

7. Bästa förförar/hångellåten är

One and only med Teitur. Passar halvbra i temat J

En fin låt som jag framförde tillsammans med min sambo på min bästa väns bröllop.

8. Denna låten säger något om mig

Mannen med den vita hatten med Kent. Ett favoritband jag sett live över 40 ggr. Fick inviga Tele2 Arena som kronan på verket.