Hudik Hockey ångar på i kvalet

0:50 min

Hudik Hockey står i nästkommande kvalmatch inför Västervik. Förhoppningarna på att laget ska gå bra i kvalet är höga och Hudik Hockeys tränare Fredrik Johansson menar att man inte är nöjda än.

Hudik Hockey ångar på i kvalserien och gör i kväll sin andra omgång i playoff mot Västervik hemma i Glysishallen.

Stor publik väntas, och en av dem som alltid är på plats är supportern Rosie Gradin som har stora förväntningar på seger för sitt lag.

– Jag tror att de har stora chanser, de verkar vara på hugget hela laget och vilja väldigt mycket.

I förra årets kval så kom Hudik hockey lika långt som i dag, sen tog det stopp. Med en snabb seger mot Åker/Strängnäs i första playoffmötet finns nu alla möjligheter att gå längre i år och tränaren Fredrik Johansson är mycket förhoppningsfull inför kvällens möte mot gästande Västervik.

– Det tycker jag är positivt. Med tanke på säsongen som har varit så är vi väldigt glada att vi är här. Men vi nöjer oss inte med det här.

Västervik väntar, vad vet ni om det laget?

– Jag har lite koll, det var ett par år sedan jag mötte dem själv med mitt tidigare lag Kumla. Hockey spelar man i nuet och det är en färskvara, det kommer vara ett bra lag som kommer hit. En bra offensiv och ett ganska disciplinerat lag, det blir en tuff nöt att knäcka för oss, avslutar Hudik Hockeys tränare Fredrik Johansson.