Reportage: Radiomänniskan Ralf Edström, del 3

20 min

Efter mer än 30 år på Radiosporten har Ralf Edström kommenterat sin sista match. I en hyllningsserie i tre delar berättar vi om Ralf Edströms karriär som expertkommentator. Här, del 3.

– Det är klart jag är besviken.

Det säger Ralf Edström i sista delen av vår serie om honom. Ralf pratar här om när han fick beskedet om att kontraktet med Radiosporten inte förlängs efter den här våren. En öppenhjärtlig Edström berättar om känslorna att inte få vara med i EM 2016 i Frankrike och om hur mycket han kommer att sakna samarbetet med kollegorna och framförallt lyssnarna.

Det handlar också mer om hans relation till Zlatan Ibrahimovic, har Ralf egentligen träffat Zlatan någon gång, är en av frågorna som besvaras i programmet.

Bakom Radiosportkulisserna får ni höra om hur han skällde ut Christian Olsson efter att Christian inte passat tiden och hur en försvunnen hyrbil i Schweiz satte Ralfs och Gunnar Brinks relation på en skör tråd.

Sveriges EM-kvalmatch mot Moldavien den 27 mars var tänkt att bli Ralf Edströms sista landskamp som expertkommentator på Radiosporten. Men ryggsmärtor stoppar Edström från att kommentera bortamatchen.