Vi skapar Stockholms nya radio

Premiär för ny talkshow

0:46 min

Mia Bryngelson och Gurgin Bakircioglu startar en helt ny talkshow. Från och med nästa vecka hör du programledarna i P4 Stockholm och P5 STHLM.

Uppdraget i nya talkshowen är bland annat att lyfta ämnen och personer som inte hörs i det vanliga mediebruset och få publiken att upptäcka nya sidor av Stockholm.

– Svårigheten för oss kommer att vara att veta var gränsen går. Både jag och Gurgin är orädda och gillar att vara öppna med hela vårt känsloregister, säger Mia Bryngelson.

– Vi hoppas att publiken kommer att känna att de också kan vara det och att de vill vara med i vårt program avslutar Gurgin Bakircioglu. 

Talkshowen kommer att samsändas vardagar klockan 09.45-11.00 i de båda lokalkanalerna P4 Stockholm och P5 STHLM (tidigare Metropol 93,8) med premiär 4 maj.

Samma dag är det också premiär för en hel del andra programledarpar och program i P4 Stockholm och i nya kanalen P5 STHLM. En av nyheterna är Kväll i P5 STHLM där programledaren Kim Kärnfalk direktsänder ända fram till 19.45.

 – Vi gör en kraftfull satsning på den lokala journalistiken i Stockholm. Dessutom vill göra publiken än mer delaktiga i våra program, säger kanalchefen Lotta Mossberg.