Stora artister klara för musikjubileum i Roslagen

När Båthuset på Barnens ö slår upp dörrarna i sommar uppträder bland andra Bob Hund, Titiyo och Moneybrother. -Det känns fantastiskt, säger Agnes Rosenberg som arrangerar konserterna.

I det klassiska Båthuset på Barnens ö i Norrtälje kommun har man haft uppträdanden sedan lång tid tillbaka. I sommar firar krogen tioårsjubileum och nu avslöjas några av artisterna som är klara.

- Det är flera som har varit med förut och som återvänder för att fira jubiléet. Bland andra Bob Hund, säger Agnes Rosenberg till P4 Stockholm.

Den 2 juli är sommarens första konsertkväll med Club Killers och Moneybrother på den idylliska scenen. Merit Hemmingson, Titiyo och Bob Hund är också klara för spelningar längre fram.

- Vi håller på att boka för fullt och det är många andra kända akter på gång också. Det känns fantastiskt!

Att arrangera den här typen av konserter på landsbygden har blivit allt vanligare och bland artisterna finns ett stort intresse för att medverka.

- Många uppskattar att göra den här typen av spelningar en bit utanför stan. Det är speciellt på många sätt och nu ser vi fram emot en ny sommar, säger Agnes Rosenberg.