Linköping

Nytt gripande för mordet på Slöjdgatan

2:09 min

Ytterligare en man har nu gripits misstänkt för inblandning i mordet på Slöjdgatan i Linköping tidigare i år. Enligt Polisen rör det sig om en man i 25-årsåldern.

Det var vardagskväll i början av mars som en 24-årig man blev överfallen och misshandlad till döds på öppen gata i Linköping.

Minst tre personer tros ha varit inblandade i dådet. En av dem, en 28-åring, greps i södra Sverige för drygt två veckor sedan. Han sitter nu häktad på sannolika skäl misstänkt för mord.

Idag kom alltså beskedet att ytterligare en man gripits. Enligt kriminalkommissarie Joakim Jäderstig rör det sig alltså om en man i 25-årsåldern, men mer än så vill han inte säga med hänvisning till yppandeförbudet.  

Tidigare i veckan uppgav Corren att en annan man, som greps redan i tisdags kväll, också är  misstänkt för inblandning i mordet, men de uppgifterna vill Joakim Jäderstig inte heller kommentera.

Däremot säger han att utredningen fortsätter i oförminskad styrka och att polisen gärna vill ha in fler tips från allmänheten.