Erik Hassle gör nya hitten live

Artisten Erik Hassle har återvänt till Stockholm efter två år med jobb i Los Angeles. Med sig hem har han nya låten No Words som fick Musikplatsen att gunga på fredagen.

Som väntat var intresset stort när den hyllade sångaren Erik Hassle klev upp på scenen i Studio 4. Hans starka soulröst fångade snabbt publiken som såg fram emot att höra senaste hitten No Words som betyder extra mycket för Erik Hassle. På omslagsbilden till singeln rinner en tår nedför hans kind.

-När jag skrev den var jag ganska ledsen faktiskt. Det gick inte bra för mig med mitt kärleksliv. Samtidigt var jag fortfarande kär och kände lycka. Den blev en dans i gråt, förklarade Erik Hasse innan han framförde den medryckande låten.  

Under den direktsända halvtimmesspelningen passade Erik Hassle även på att göra en cover på en gammal Sam Cooke-låt som varit med honom sedan länge. Ensam med gitarr på scenen sjöng och spelade han Nothing Can Change This Love

-Det var en av de första låtarna jag hörde när jag upptäckte musik, så den betyder mycket.

På resten av låtarna fick Erik Hassle uppbackning av den amerikanske musikern Ray Bradley som han lärde känna under åren i Los Angeles, USA. Efter hemkomsten för några veckor sedan har det varit fullt upp med att göra intervjuer och medverka i olika media. Samtidigt planerar han för kommande plattan.

-Den släpps i början på nästa år, hälsade Erik Hassle från scenen. 

Mer om Musikplats Stockholm hittar du här