Sent mål fällde Oskarshamn

2:26 min

Oskarshamn förlorade dagens match emot serieledande Trelleborg med 3-2 efter att Trelleborg i 94:e minuten petade in segermålet genom Salif Camara Jönsson. 

Hemmalaget Oskarshamn hade tre förluster i bagaget inför den viktiga hemmamatchen mot serieledande Trelleborg och det blev ett fjärde när Trelleborg satte segermålet i 94:e minuten genom Salif Camara Jönsson. Samme Salif Camara öppnade målkontot på Arena Oskarshamn när han efter två minuter gav bortalaget ledningen med 1-0. 

528 åskådare fick sedan se Christopher Christensson kvittera och mittfältsgeneralen Filip Jägerbrink ge ledningen till hemmalaget efter en väl slagen frispark som gick via muren och in i mål. Trelleborg hann kvittera precis innan första halvlek slut. 

Johan Niklasson i hemmalaget kände sig enormt besviken direkt efter slutsignalen. 

Det är tufft, vi släpper in ett mål i slutminuterna så det är oerhört bittert. 

Det märktes att det var toppen som mötte botten idag. Hemmalaget Oskarshamn offrade allt i nästan varje meter man tog ute på planen medan Trelleborg hade ett annat lugn och driv i sitt spel. Dock orkade inte Oskarshamn hela vägen ut utan Trelleborg och Salif Camara Jönsson fixade tre poäng för serieledarna i slutminuterna. 

Tränaren Henrik Larsson var nöjd med spelet men kände sig nere efter ännu ett nederlag. 

Jag tycker det är tråkigt, så jag lider med många inblandade just nu. Så som alla kämpar och sliter och försöker vända det här. Vi gör det bra, ett jättebra arbete ute på plan men så släpper vi ett mål i 95:e minuten så det är klart det är tungt. 

Härnäst för Oskarshamn väntar två tuffa matcher, först Höllviken borta och sedan Husqvarna hemma. Det är två matcher man måste ta poäng för att ta sig ur bottenstriden.