Morgon i P4

Naken-Börje blev rikskänd - men han fortsätter vägra Vida Arena

4:48 min

Han kallas kungen av jobbarkompisarna och blir igenkänd när han handlar mat. Taifaren Börje Fransson i Skruv blev Naken-Börje med hela svenska folket när han medverkade i Morgon i P4 efter midsommar. Men han vägrar fortfarande att sätta sin fot i Vida Arena.

Hör Börje berätta i Morgon i P4 om livet efter nakenpromenaden!

– Det har ju fått mer proportioner än jag hade räknat med. När jag var och handlade på Ica Maxi så var det en dam som tittade länge på mig och sen sa hon "är det inte du som gick naken". Samma sak var det när jag var på dans, berättar Börje Fransson.

Börje Fransson i Skruv blev rikskänd sedan han medverkat i Morgon i P4 efter midsommar och berättat att han gått naken till jobbet efter en vadslagning med sina jobbarkompisar om Växjö Lakers och SM-guldet.

Vinner Lakers guld lovade Börje att gå naken till jobbet, så löd vadslagningen. Och alla vet ju hur det gick med guldet..

Men han vägrade anta Lakers inbjudan i direktsändning från PR-chef Elisabeth Anderberg om att få komma och se en match i arenan.

– Jag har lovat mig själv att aldrig sätta min fot i Vida Arena och det står jag fast vid.

Och idag en månad senare är han lika övertygad som tidigare om detta. Och han är lätt chockad över all uppmärksamhet hans nakenpromenad till jobbet fick i hela Sveriges medier.

– Det har ju fått mer proportioner än jag hade räknat med.

I Morgon i P4 slår Naken-Börje dessutom fast att han har gått sin enda och också sista nakenpromenad.

– Det kan vi fastslå, säger Börje Fransson som är på cykelsemester.