Kommentarsfälten tas bort

På grund av ett kraftigt vikande antal debattdeltagare kommer kommentarsfälten på Ring P1:s sajt att stänga måndagen den 28 september.

De senaste åren har vi noterat att kommentarsfälten på vår sajt lockat allt färre deltagare, samtidigt som redaktionen lägger mycket kraft och arbetstid på att hantera och moderera de inkomna kommentarerna. Därför kommer kommentarsfunktionen tas bort måndagen den 28 september.

I dag är våra andra plattformar i sociala medier ungefär hundra gånger större och vi tycker inte att det är rimligt att avsätta så stora resurser till kommentarsfält med endast ett fåtal medverkande. Vi kommer istället använda dialogredaktörens arbetstid så att den kommer till nytta för en större del av Ring P1:s publik.

Nu kommer vi att lägga mer kraft på att möta publiken där majoriteten av den faktiskt finns. Vi kommer också att kunna använda mer tid för att söka upp intressanta debattforum och läsa av debatten bland människor i olika sammanhang och på olika platser i landet.

De som tidigare använt sig av kommentarsfälten, och alla andra, är nu välkomna till oss via e-post, sms, Facebook, Twitter, Google +, Instagram eller så klart telefon. Telefonnumret är 099-51010, precis som vanligt. 

Tack för alla intressanta diskussioner och inlägg!

//Ring P1-redaktionen