PROGRAM: Söndag 18 oktober

Intervju med Dolores Haze

Vi träffade Dolores Haze som i november släpper sitt debutalbum The Haze Is Forever och som också är ett av banden som spelar på P3 Älskar Jönköping 29:e oktober på Elmia. Dessutom spelade vi upp 5 osignade låtar som har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10.

I Musikguiden i P3: Osignat på söndags intervjuade vi Dolores Haze som efter att de placerade sig på en andra plats på P3 Osignat – Topp 10 under hösten 2014 hunnit med att få skivkontrakt, hyllats av musikrecensenter och släppa EP:s. I början av året utsågs I Got My Gun till veckans bästa addering av P3's musikläggare och efter två EP:s är det i november dags för debutalbumet The Haze Is Forever. De fyra medlemmarna Groovy NickzGroovy FuckLucky Lollo och Foxy Sagz har verkligen gått ifrån 0 till 100 på bara ett år.

Dessutom spelade Anders Olsson upp fem nya osignade låtar som laddats upp på vår röstningshemsida under veckan som gått och som nu har chansen att röstas in på P3 Osignat – Topp 10, P3:s topp-10-lista över landets bästa osignade låtar.